Slide background

Σχολή ΗΜΜΥ: Θερινό Σχολείο για Ανάλυση Δεδομένων | 13-14.07.2023, 16:00

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει φέτος Θερινό Σχολείο για Ανάλυση Δεδομένων (2023 ECE TUC Summer School on Data Analysis), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 από 16:00 έως 20:30. Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» (Γ2.1) στην Πολυτεχνειούπολη, αλλά παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live stream.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνει πέντε επιστημονικές ομιλίες πάνω στο αντικείμενο της Ανάλυσης Δεδομένων από διακεκριμένους αποφοίτους της Σχολής ΗΜΜΥ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι είτε υποψήφιοι, είτε απόφοιτοι, διδάκτορες ονομαστών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Βόρειας Αμερικής. Σε κάθε ομιλία θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση. Επίσης, μία ανοικτή συνεδρία πάνω σε «ανοικτά προβλήματα της Ανάλυσης Δεδομένων», στο τέλος της δεύτερης ημέρας, θα συμπληρώσει τις ομιλίες και τις συζητήσεις.

Οι κύριοι στόχοι του Θερινού Σχολείου είναι να αυξήσει την εξωστρέφεια της Σχολής ΗΜΜΥ, να ενισχύσει τους δεσμούς της με κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια και να καλλιεργήσει μια συλλογική κουλτούρα μεταξύ των σημερινών και πρώην μελών της Σχολής παγκοσμίως.

Το Θερινό Σχολείο είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει είτε με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης», είτε με τηλεδιάσκεψη μέσω του συνδέσμου:

https://tuc-gr.zoom.us/j/95414100723?pwd=VTdpVFFTc2VGVVNHN2ZDekhaMi9XUT09

Η ζωντανή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη από την επίσημη σελίδα FaceBook της Σχολής ΗΜΜΥ.


Πρόγραμμα Θερινού Σχολείου Σχολής ΗΜΜΥ 2023


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου ΗΜΜΥ 2023.